Handelsbetingelser

Handelsbetingelser. 

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.  

  • Levering og fragt 
  • Bestilling 
  • Betaling 
  • Returret 
  • Reklamationsret 
  • Persondatapolitik 
  • Dine personlige oplysninger 

Levering og fragt 

Butik247 leverer fra dag til dag på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før klokken 14.00 og de pågældende varer er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer i shoppen.  

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på Butik247, og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket. 

Hos Butik247 tror vi på hurtig, billig og fleksibel levering. Derfor har vi samlet en række forskellige fragtmetoder, således du kan vælge netop dét, som passer dig bedst. Vælg blandt andet imellem: 

 

GLS Pakkeshop (49,- gratis over 499,-) 

Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres uden for normale arbejdstider. 

 

Erhvervsadresse (49,- gratis over 499,-) 

Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem. 

 

Privatadresse (49,- gratis over 499,-) 

Få leveret pakken derhjemme.  Du kan skrive, hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar. 

 

Levering i koldt vejr, sker i “kolde” biler. Man kan selv vælge leveringdag, så man "bestemmer" selv, hvornår det skal sendes.  

For levering til Bornholm skal der påregnes en ekstra dag i forhold til den oplyste levering. 

 

 

Bestilling 

Hos Butik247 kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os hos Butik247 eller telefon +45 70 20 40 50 

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.  

Når du handler med Butik247, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.  

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@butik247.dk  

Betaling 

På Butik247 kan der betales med:  

  • Dankort 
  • MobilePay 
  • Visa Dankort  
  • Visa Electron  
  • MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express   

Der tages IKKE gebyr ved betaling på Butik247 

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.  

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Butik247 eller andre har mulighed for at læse dataene.  

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Butik247. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.  

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, så du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:  

  • du ikke har modtaget varen.  
  • du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.  
  • du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved ex. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.  
  • der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen 

Returret 

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres, i væsentligt samme stand og mængde som modtaget, senest 14 dage efter modtagelsen. 

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvor til pengene ønskes indsat. 

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. 

Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Butik247. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse: 

 

Butik247 ApS 

Møllehaven 8 

4040 Jyllinge 

 

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto. 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

 

Reklamationsret 

Når du handler på Butik247, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.  

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.  

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.  

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:  

 

Butik247 ApS 

Møllehaven 8 

4040 Jyllinge 

 

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.  

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.  

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

 

Persondatapolitik 

Når du handler via Butik247's hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling. 

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for at få aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Alle informationer, som du overdrager til Butik247, bliver modtaget uden kryptering, mens selve den elektroniske handel krypteres.  Butik247 er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Butik247 opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes. 

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for, at vi kan optimere vores webservice, der hvor brugen er størst. 

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren  

 

Om logstatistik  

Logstatistik bruges på Butik247. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades m.m.  

Butik247 anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter 

 

Dine personlige oplysninger 

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:  

  • navn  
  • adresse  
  • telefonnummer  
  • mailadresse  

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Butik247 og opbevares i 5 år (krav i bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.  

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.  

Indehaveren af Butik247 har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.  

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  

Oplysningerne afgivet til Butik247 videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.  

Som registreret hos Butik247 har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Butik247 via mail: info@butik247.dk 

 

Generelt 

Butik247 ønsker at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. 

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet.